Tijdens de wintermaanden hebben wij (mits voldoende reserveringen) op de vrijdagavond een visbuffet vanaf 17:30

Zaterdag 27 januari,

Vrijdag 2 februari

Vrijdag 16 februari

Vrijdag 1 maart

Vrijdag 15 maart

vrijdag 29 maart (goede vrijdag)

Vrijdag 4 oktober

Vrijdag 18 oktober

Vrijdag 1 november

Vrijdag 15 november

Vrijdag 29 november 

Vrijdag 6 december

Vrijdag 20 december

 

 

 

 Voorgerechten,

  • Mosterd en een vissoep
  • Stokbrood met kruidenboter
  • Zoute haringen
  • Een plank met gerookte vissoorten (zalmfilet, gerookte makreel en forel)
  • Zalm en een huzarensalade
  • Rauwkost salade ( biet/geitenkaas en gerookte kip/mango )

 Hoofdgerechten,

  • Gebakken kibbeling, visfriet, en gebakken mosselen.
  • Zalmfilet, sliptong, en kabeljauwfilet.
  • Kip sate´, varkenshaas medallions met champignon roomsaus en spareribs.
  • Wortelen, stoofpeertjes, en boontjes met spek.
  • Gebakken aardappelen, friet en aardappel gratin.

En ter afsluiting ijs/ dessert of koffie e/o met likeurtje na.

De prijs per persoon is € 31.50 ( excl drankjes)