Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

ivm  met corona hebben we besloten om geen avond met een visbuffet te houden. dit om het vele geloop door elkaar te vermijden.

Tijdens de wintermaanden hebben wij (mits voldoende reserveringen) op de vrijdagavond een visbuffet.

De ( koude)  voorgerechten zijn,

  • Mosterd en een vissoep
  • Stokbrood met kruidenboter
  • Zoute haringen
  • Een plank met gerookte vissoorten (zalmfilet, gerookte makreel en forel)
  • Zalm en een huzarensalade
  • Koolsalade

Warme gerechten zijn,

  • Gebakken kibbeling (kabeljauwfilet), visfriet, en gebakken mosselen.
  • Zalmfilet, sliptong, en kabeljauwfilet.
  • Varkenshaassate´, kipfilet met spek en ui, snitzel met( champignon, ui  en paprika).
  • Wortelen met peultjes, stoofpeertjes, en boontje met spek omwikkeld.
  • Gebakken aardappelen, friet en aardappel gratin.

En ter afsluiting ijs of koffie met likeurtje na.

De prijs per persoon is € 24.50 ( excl drankjes)

Copyright © 2020 Visrestaurant De School
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren