Tijdens de wintermaanden hebben wij (mits voldoende reserveringen) op de vrijdagavond een visbuffet vanaf 17:30
Voorgerechten,
- Mosterd en een vissoep
- Stokbrood met kruidenboter
- Zoute haringen
- Een plank met gerookte vissoorten (zalmfilet, gerookte makreel en forel)
- Zalm en een huzarensalade
- Rauwkost salade
Hoofdgerechten,
- Gebakken kibbeling (kabeljauwfilet), visfriet, en gebakken mosselen.
- Zalmfilet, sliptong, en kabeljauwfilet.
- Varkenshaas sate´, kipfilet met spek en ui, snitzel met( champignon, ui en paprika).
- Wortelen met peultjes, stoofpeertjes, en boontjes met spek.
- Gebakken aardappelen, friet en aardappel gratin.
En ter afsluiting softijs of koffie e/o met likeurtje na.
De prijs per persoon is € 29,95 ( excl drankjes)